1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

2 WRV200 Routers connected but cant ping LAN adresses PLease HELP!

Discussion in 'Cisco Small Business Routers and VPN Solutions' started by tyashaev, Oct 6, 2008.

  1. tyashaev

    tyashaev Addicted to LI Member


    We have 2 WRV200 routers are set up with a VPN tunnel. The connection is up but we are unable to ping the machines on opposite networks. Also can not see the machines when trying to map a network drive. We are trying to map some folders to be able to share. On one side we have a PowerEdgeT100 Server and a Dell optiplex 755. The other side we have one DELL pc. We can ping out global IPs but not the internal ones.

    Also We are not able to use the quick VPN software to access each others Pcs. We get to a "verifying Network" status and it just hangs up there.

    PCs: are WinXP

    Thank you All in advance!!
  2. tyashaev

    tyashaev Addicted to LI Member

    Please Let me know if you need more info.
  3. AcesHigh

    AcesHigh LI Guru Member

    What firmware is installed?
    I have two WRV200 with VPN between them from my two different homenetworks (different ISP's on both) and we also have a WRV200 at work wich four workers uses the VPN client software to connect. All three WRV200 are using firmware v. 1.0.38. The VPN client router has some issues where the same user experience a "lockout" and then the router has to be rebooted in order to work again. This never happends with the other users, its always the same one...

Share This Page