1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Access restriction does not work

Discussion in 'General Discussion' started by Noinoi, Aug 26, 2005.

  1. Noinoi

    Noinoi Network Guru Member

    Please help!

    We have a WRT54G V1.1 with LinkSys Firmware V1.42.2.

    What i want to do is block internet use of specific computer.

    I set the access restriction based on the information in the manual and this forum but it is not working.

    I created a policy with the following information.

    Status: Enabled
    Policy Name: Pol01
    Allow is checked
    Days: Everyday
    Times: 24 hours
    Blocked Services: I created a user-defined with port 1 ~ 65535

    It is not working. Is there any other settings i should do to make it work?

    Thanks in advance

    Noi
     
  2. 4Access

    4Access Network Guru Member

    1st I'd suggest you update your router's firmware! link

    If you want to completely block internet access for someone simply forget the Blocked Services (leave them all set to None) and choose the Deny instead of Allow option for the rule. Additionally make sure you specified the IP or MAC address of the computer you want to block accurately. Lastly make sure there isn't an allow rule with higher priority that matches the client you want to block. (Rules are applied in order from 1 to 10 the first matching rule being applied.)

    I just tested this today (but using DD-WRT v22) so I know it works.
     

Share This Page