1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

AdvancedTomato Virutal Wireless Issue

Discussion in 'Tomato Firmware' started by 00_ren, Aug 20, 2013.

  1. 00_ren

    00_ren Serious Server Member

    Hey Jacky,

    I'm currently unable to to define a Virtual Wireless in your build due to a data validation issue. After defining all my settings for my virtual wireless and trying to save, another virtual wireless interface is created with blank data. I tried removing it and saving again but it gets re-created each time which makes it impossible to define a Virtual Wireless network.
     
  2. Jacky444

    Jacky444 Addicted to LI Member

    I'm sorry for the delayed response to this topic. I was not aware of the issue. I will give it a look.

    Please when reporting bugs use AT web site or main thread so the reports reach me =)
     
  3. Jacky444

    Jacky444 Addicted to LI Member

    I created virtual wireless network just fine. I did not get any validation issues or anything like that.
    Can you please type down exact producure to the issue?
     
  4. Malitiacurt

    Malitiacurt Networkin' Nut Member

    Did you use the same security/encryption settings as your main? They have to be match, or be none.
     
  5. 00_ren

    00_ren Serious Server Member

    Here are the steps

    1) Created network br1 172.168.1.1-128

    2) Defined SSID for Guest Wireless (Ren Guest)

    3) Set security - WPA2/AES (same as main wireless)

    4) Select overview then try to save settings.

    At this point another wireless interface is created with blank values upon selecting save. Which makes it impossible to save as this validation error continually comes up when saving settings



    Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
     
  6. Malitiacurt

    Malitiacurt Networkin' Nut Member

    You didn't create a vlan for br1 (between step 1 & 2).
     

Share This Page