1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Asus WL520GU + Tomato 1.28 ND Problem

Discussion in 'Tomato Firmware' started by sheerspt, Aug 2, 2010.

  1. sheerspt

    sheerspt LI Guru Member

    Router: Asus WL520GU
    Firmware: Tomato 1.28 ND

    Problem: Since the beginning of the day that my router ASUS WL520GU break. I can not access the web interface and it has 5 lights on. Air and Power lights are off and the lights WAN, LAN1, LAN 2, LAN 3, lan 4 are ON. I tried several times to use the RESET button but without success.I do not know what to do and he was working and suddenly stopped working.
  2. Low-WRT

    Low-WRT LI Guru Member

    unplug router
    wait 30 sec.
    plug-in router
    wait 30 sec.
    hold down reset button for 30 sec.
    hope for the best
  3. sheerspt

    sheerspt LI Guru Member

    I've tried and it did not work I connected the router and turned it off and then waited 30 seconds. At the end of 30 seconds to connect back waited 30 seconds and loaded the RESET button and waited another 30 seconds.
  4. Low-WRT

    Low-WRT LI Guru Member

    It may be broken.:frown:
  5. Dagger

    Dagger Networkin' Nut Member

    Sounds like a hardware failure... not a Tomato isuue...
  6. cassine

    cassine Guest

    I've got a similar problem on my WL-520gU router after flashing firmware v1.28.8743: the wireless signal is sometimes just getting no respond and the router itself crashed. It seems this version of the firmware is not as stable as the previous one, v1.27.8747 is.
  7. Toink

    Toink Network Guru Member

    You cannot access the web interface but your LAN still recognizes it?

    If it does, try to re-flash doing this flashing procedure. You can also use the OEM firmware using the tftp.exe ultility.

  8. sheerspt

    sheerspt LI Guru Member

    I can not access the router in any way. I'll try to send the Router to RMA.:frown:

Share This Page