1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bandwidth Graphs not working with NoScript FireFox extension

Discussion in 'Tomato Firmware' started by drunkgoat, Apr 30, 2008.

  1. drunkgoat

    drunkgoat Network Guru Member

    Using Tomato 1.19 on WRT54G v3.1 I can't get the graphs to show up in FF even after I white list my router's address in NoScript. Disabling NoScript and restarting firefox allows the graphs to work again.

    Using the newest Firefox nightly build, and NoScript 1.6.4.
     
  2. Rob650

    Rob650 Addicted to LI Member

    Could be your version of Firefox. It's working fine here - Tomato 1.19 on WRT54GL, Firefox 2.0.0.14, NoScript 1.6.4
     
  3. Kiwi8

    Kiwi8 LI Guru Member

    I'm using Firefox 2.0.0.14 and NoScript 1.6.4 too, working fine. :)
     
  4. drunkgoat

    drunkgoat Network Guru Member

    Well I am running Firefox 3 nightly build 2008042906, anyone else who's running a firefox 3 build with noscript want to report in ?
     
  5. srouquette

    srouquette Network Guru Member

    FF3 is still in beta, it's normal if it breaks sometimes.
     
  6. Kiwi8

    Kiwi8 LI Guru Member

    U probably should report the fault to the Firefox 3 or NoScript developers since the fault is most likely either Firefox 3 or NoScript.
     
  7. quirK

    quirK LI Guru Member

    Untick 'Forbid other plugins' in the Plugins tab in Options.

    Kiwi, I already posted this workaround in the 1.18 thread in HWZ. I have also brought this issue to the attention of Giorgio Maone (NoScript's creator) but he hasn't followed up on it. He probably thinks it's a scripting issue with SVG in Firefox 3 or Tomato.
     
  8. drunkgoat

    drunkgoat Network Guru Member

    Thank you, that did the trick.
     

Share This Page