BEFSR41 FLASH Gone WRONG

Discussion in 'Cisco/Linksys Wireless Routers' started by pR0sp3ct, Feb 20, 2005.

  1. pR0sp3ct

    pR0sp3ct Network Guru Member

    BEFSR41 FLASH Gone WRONG

    I went to linksys to get the flash upgrade for my model BEFSR41 ver2

    i guess i got BEFSR41V3_v1.05.00_code and ran the flash the progress meter on the software showed about 2% complete and stuck i let it sit for about 20 minutes and then shut it off "the linksys software that is"
    all seemed ok with the router until i rebootd on of my systems and the network when i got back online the router showed all lights in order except the red diag light flashing rapidly

    i attempted to reflash it thinking possibly i failed the initial flash but i can not connect to the router its as if it doesnt exhist anymore
    Any idea other than the fact I must have killed it ?
     
  2. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

  3. pR0sp3ct

    pR0sp3ct Network Guru Member

    Toxic
    You are my Hero Thanks to you for the direct link that was the ticket Worked like a charm 1st try ...

    thanks a million

    pR0sp3ct
    :lol:
     
  4. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

    no problem thats what linksysinfo is all about, a community that helps others in need:)
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice