1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

browser not browsing but net still up

Discussion in 'HyperWRT Firmware' started by daweeze02, Feb 1, 2005.

  1. daweeze02

    daweeze02 Network Guru Member

    Well i have a v2.2 and i flashed it with the newest SVEASOFT firmware and it works fine but throughout the day my browser IE, firefox, opera will stop responding but my internet is fine, like irc, msn, aim all stay connected only the browser stops and i cant send/receive emails with outlook. So i reset the WRT54G and flashed it with the newest HyperWRT and its giving me the same problem. any suggestions also my vonage phones work fine even with the browsers stop working and its doing it on all 3 of my comps, 1 wireless, 2 wired.
     
  2. ravn

    ravn Network Guru Member

    Did it worked with the org linksys firmware?

    Otherwise, it sounds like a DNS problem, does http://216.239.37.99 works? (it should show you google)
     
  3. daweeze02

    daweeze02 Network Guru Member

    ya google shows, im going to reflash it back to linksys firmware tonight and see what it does, i saw a guy on dslreports with linksys f/w having the same problem ill post the link to that later.
     
  4. ravn

    ravn Network Guru Member

  5. daweeze02

    daweeze02 Network Guru Member

    ya everything is showing there
     
  6. daweeze02

    daweeze02 Network Guru Member

    outgoing log


    LAN IP Destination URL/IP Service/Port Number
    192.168.1.107 213.186.40.113 www
    192.168.1.106 192.168.111.3 20560
    192.168.1.107 64.4.199.68 www
    192.168.1.107 192.168.0.43 20560
    192.168.1.106 192.168.111.3 20560
    192.168.1.107 64.4.199.68 www
    192.168.1.107 192.168.0.43 20560
    192.168.1.106 192.168.111.3 20560
    192.168.1.107 192.168.0.43 20560
    192.168.1.106 192.168.111.3 20560
    192.168.1.106 209.107.25.46 1433
    192.168.1.107 192.168.0.43 20560
    192.168.1.106 192.168.111.3 20560
    192.168.1.107 192.168.0.43 20560
    192.168.1.106 192.168.111.3 20560
    192.168.1.107 192.168.0.43 20560
    192.168.1.106 192.168.111.3

    now 106 and 107 are 2 of my computers and the 192.168.0 and the 192.168.111 im not sure what they are, could they be my netgear switch and my iogear 1 port print server.
     
  7. c4lyes

    c4lyes Network Guru Member

    Try the DMZ

    Your problem sounds similar to mine. If you put one of your wired computers on the DMZ, does that pc still have the dns issues?
     
  8. daweeze02

    daweeze02 Network Guru Member

    still doing it with stock firmware :(
     
  9. Kieffer87

    Kieffer87 Guest

    wondering if anyone found out the problem? I am having the same problem, however its only on my wireless laptop. If I plug it in then its fine.
     

Share This Page