1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

bug in wag54gv2 ?

Discussion in 'Other Linksys Equipment' started by Ofloo, Aug 9, 2005.

  1. Ofloo

    Ofloo Network Guru Member

    i am getting short disconnects hardly noticable .. because i have a static ip and all sockets are hijackt but .. the disconnect is there i can thell over snmp cause of the bandwidth bytes reset, it freezes for about 20 seconds and then it goes on.. it's not like it does this every hour of the day but still..

    i use the v1.01.01 eu firmware..
  2. Sterge

    Sterge Network Guru Member

    Internet connection lost when line gets "loaded"

    Hi there,

    What I get is the internet connection getting disconnected. This is caused when I use up the bandwidth of my connection (374).

    This can happen in many ways:
    1) Via a downloader having 3 threads simultaneously downlading parts of the same file. When the overall download speed exceeds (or gets near to) 42K (kilobytes) the internet connection just drops and the modem "redials".
    2) Having Firefox "open in tabs" a folder of bookmarks. You can even try this on this site by bookmarking about 12-15 forum pages into a bookmarks folder. Close firefox and reopen it. Go to the bookmarks folder and choose "open in tabs" right at the bottom. After a while the internet connection drops.

    BTW the latest beta (the one Ofloo posted) has a better firewall; acodring to grc.com's port scanner.

    Thanks for any help/hints.


Share This Page