1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bug with tofu11 and static DHCP

Discussion in 'HyperWRT Firmware' started by GuiPoM, Dec 30, 2005.

  1. GuiPoM

    GuiPoM Network Guru Member

    Hi !

    Since I updated my tofu9 for a tofu11 on my WRT54G v2 I had the same problem that formerly with my old sveasoft satori firmware.

    When a wifi connection (for exemple my laptop) connect to the router, then left it, WLAN led still flash. What's the problem ? it means that something is sent on wifi ... but there is no more device to listen to ! Of course SSID broadcast is off, and I didn't observe this problem on previous versions.

    On site survey panel, I still can see my laptop as if it were connected to router. I guess there is a DHCP renewal bug, or something like that.

    Solution : downgrade to tofu9 :cry:

    If anyone could provide me another solution. Thanks in advance ;)
  2. pharma

    pharma Network Guru Member

  3. GuiPoM

    GuiPoM Network Guru Member

    Same problem with tofu11x :(
  4. GuiPoM

    GuiPoM Network Guru Member

    if I delete DHCP entry in DHCP table (still present but laptop no more connected) Wifi led is off ! :eek:
  5. swinn

    swinn Network Guru Member

    Does the LED stop blinking once the DHCP lease is up?
  6. GuiPoM

    GuiPoM Network Guru Member

    I must decrease value to a lower value than one day and test it to respond.

    I will give the answer later
  7. GuiPoM

    GuiPoM Network Guru Member

    DHCP lease has been set to 5 min and it does not seem to solve the problem. Not really.

    Led blink not as often as previously, but still blink at fix rate :(

    edit: after restarting another computer connect to a LAN port, led stop blinking at all.

    I think there must be a problem with static DHCP and so DHCP lease that is not present in previous release.

Share This Page