1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't connect to internet Linksys BEFW11S4 and WUSB54GS-CU

Discussion in 'General Discussion' started by ciscokid3311, Nov 28, 2005.

  1. ciscokid3311

    ciscokid3311 Network Guru Member

    I have a Linksys BEFW11S4 router with one wired pc attached and a wireless pc attached with a Linksys WUSB54GS-CU. This setup has been working for a month. Just the other day I was surfing the web over wireless and I started getting sites not found. I viewed available WAP's and noticed that mine was now an unsecure AP. I thought this was wierd so I checked my AP settings and it still had WEP enabled. I disconnected from the AP and then it said secured AP. ??? So I connected to it and was able to get an IP address, and could connect to the AP, but now can't connect to internet through the AP. On my wired PC I can connect fine. I have rebooted the cable modem and the AP/Router, disabled WEP, but still can't connect to the internet over wireless.

    Any IDEAS.
    I can update with more specifications when I get home from work.

  2. ciscokid3311

    ciscokid3311 Network Guru Member


    UPDATE: So I have a BEFW11S4 wireless router, which is a version 4. It has firmware 1.52.02. Again I can connect to the internet through the wired port but not wireless. I get an IP address from the router wireless and can connect to it, but don't get internet through it. The wireless router is connected directly to my cable modem.

    Any help would be appreciated.
    I mean anything. I am baffled.

Share This Page