1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't get IP after 24h

Discussion in 'Tomato Firmware' started by macdope, Sep 20, 2007.

  1. macdope

    macdope Network Guru Member

    My WRT54G has been running on Tomato 1.05 for a long time without any problems. Now, after upgrading to 1.07, my laptop (wireless) and pc's (wired) lose their IP after (i guess) 24h and IP's change to 169.*.*.*

    After upgrading I cleared the NVRAM and changeed the following settings:

    - Changed router IP to 192.168.0.1
    - Set IP address pool to 5-100
    - Set SSID and changed security to WPA Personal
    - Set hostname and domain at Identification
    - Changed time zone

    I got a lot of other settings to change, like portforwarding but as long as this doens't work properly I guess it ain't worth the effort.
     
  2. GeeTek

    GeeTek Guest

    Flasher back to 105 to be sure it is a version problem, or perhaps something else that is eluding you.
     
  3. Odin-60

    Odin-60 LI Guru Member

    On the GUI page Advanced / Firewall, make sure that
    "Enable NAT Loopback" is checked. Does this help?
     
  4. macdope

    macdope Network Guru Member

    To test if the problem came from 1.07 I've installed DD-WRT v24 RC3. After a lot of configuring (cuz at first it had the same problems) I've managed to get it working properly.

    Can I upgrade back to 1.07 now without any interference?

    @Odin-60: As far is I know "Enable NAT loopback" was checked.
     

Share This Page