1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't host website with QoS activated

Discussion in 'Tomato Firmware' started by sebmex, Oct 3, 2008.

  1. sebmex

    sebmex Addicted to LI Member


    I tried all possible combinations and I can't find a method to access port 80 from outside my network so users outside my house can see my blog over the internet.

    I switch off QoS : it works like a charm.

    I have set up a little server ( and forwarded all necessary ports (way before installing Tomato).

    I use ports as following :

    port 80 : website
    port 81 : tsweb (with associated 3389 openned as well)
    port 9090 : utorrentgui
    port 21 : ftp

    none of these ports can be access from outside when QoS is activated (QoS works really nice for managing surf, torrent, skype priorities by the way :))

    I go to classification :

    TCP/UDP on Src and Dst port 80 --> nothing !! :eek:

    what should I do ?

    Thank you for your help, I can't believe I will have to let QoS down for that reason.

    P.S. : my goal is obviously to have high priority on inbound 80 connections, like it is working really well on outbound connections over 80 port when I surf from my house.

    Please Help !

  2. sebmex

    sebmex Addicted to LI Member

    come on ! don't tell me it's not possible to use Tomato to host a website ... !
  3. bripab007

    bripab007 Network Guru Member

    I'm hosting a website and can access it just fine from the outside world, and I've been using Tomato's QOS since v. 1.15 with no problems.

Share This Page