corrupted my WRT54Gv3 - please help

Discussion in 'Cisco/Linksys Wireless Routers' started by bionnaki, Dec 6, 2007.

  1. bionnaki

    bionnaki Network Guru Member

    hello. I have a WRT54G version 3. For awhile I had thibor 15c firmware running on the router. I heard about the options that are available with DD-WRT so I thought I'd switch over. I decided to upgrade to the latest Linksys firmware first and get back to the stock firmware (4.21.1 as selected and downloaded from linksys website).

    I opened up the 192.168.1.1 WebGUI and installed the .bin file. It said it was a success, but when the page reloaded, this is what was left:

    http://www.linksysinfo.org/forums/attachment.php?attachmentid=510&stc=1&d=1196901309

    As you can see, I cannot open any page besides the "port foward" page - it is the only link.

    After trying to hard reset two or three times, the problem was still there (and existed with IE, Firefox, Opera) but I am able to get online.

    I found this fix: http://www.linksysinfo.org/forums/showthread.php?t=45131 and tried the TFTP.exe fix loading the 4.21.1 firmware. It was a failure several times.

    Anyone know how to fix this? The router provides the internet for about 8 people in the apartment building, so I'd like to fix this as soon as possible.

    Thank you.
     

    Attached Files:

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice