D-Link dsl300T and WRT54GX v.2

Discussion in 'Cisco/Linksys Wireless Routers' started by drknow, Oct 9, 2005.

  1. drknow

    drknow Guest

    I have a ISP running PPPoA. So i have setup the D-Link for bridged mode, and it is running (if i connect my PC directly i get the external IP)
    The D-Link is on 10.0.1.1 and running DHCPserver range 10.0.1.2 - 5.

    If i connect the WRT it gets the external IP, and if i try to use the diagnostics to ping or traceroute everything works (external ip's ofcourse). But if i connect my PC it wont get a connection to the net

    Here are some info from the linksys


    Name: Internet Wireless
    IP Address: 217.158.128.1 10.0.0.1
    Manufacturer: 00:13:10:B2:81:79 00:13:10:B3:23:89
    Packets Received: 39
    Connection: Connected Down
    Packets Sent: 94
    Bytes Received: 10672
    Bytes Sent: 30446
    Error Packets Received:
    Dropped Packets Received:



    Name: LAN
    IP Address: 10.0.0.1
    MAC Address: 00:13:10:B2:81:78
    Port 1 Link is down. No cable detected
    Port 2 Link is Up. 100Mbps, full- duplex
    Port 3 Link is down. No cable detected
    Port 4 Link is down. No cable detected
    Packets Received: 4381
    Packets Sent: 4348
    Bytes Received: 414844
    Bytes Sent: 2612864
    Error Packets Received:
    Dropped Packets Received:


    Destination LAN IP Subnet Mask Gateway
    Interface
    10.0.0.0 255.255.255.0 0.0.0.0 LAN & Wireless
    0.0.0.0 0.0.0.0 217.158.128.1 WAN (Internet)


    My PC's route table
    PC:
    10.0.0.0 * 255.255.255.0 U 0 0 0
    eth1
    default 10.0.0.1 0.0.0.0 UG 0 0 0
    eth1





    Any idea what is wrong?
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice