1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Does DD-WRT V23 support multiple devices as wireless bridge

Discussion in 'DD-WRT Firmware' started by Ian_m, Dec 8, 2005.

  1. Ian_m

    Ian_m Network Guru Member

    Does DD-WRT V23 running on a WRT54GS (V1.1?) support more than one device, via router ports, running in wireless bridge mode ?

    I currently have a couple of WRT54GS's running Satori 4 in wireless client mode with just a single PC/device attached. All works fine but now I need to attach two PC's to one of the WRT54GS's, which is not supported in Satori 4 and am looking into alternative firmware.

    It would be nice to keep all devices on the same subnet as the extra new device is just being moved from a previously wired connection to my main router.
  2. cartvader1

    cartvader1 Network Guru Member

    When i was able to have it up and connected I had no issue with more than one device connected to the WRT as a bridge. I had a printer and and computer connected. The issue i did have was I couldn't keep it connected as a bridge using WPA.

    Good Luck.

  3. hotrat

    hotrat Network Guru Member

    works fine now wif the latest v23 wit multiple devices and also WPA works perfectly aswell
  4. Ian_m

    Ian_m Network Guru Member

    Thankyou just the exact info I need.

    Might give it a spin, especially now WPA can work as currently using WEP, as WPA doesn't work with Satori 4 in client mode.
  5. Ian_m

    Ian_m Network Guru Member

    Well took the plunge and upgraded my WRT54GS's to DD-WRT v23 (12/06/05) to use multiple devices behind the client bridge.

    Well it all works, really boring, both WRT54GS connected to my NetGear DG834G no issues, desipite on WRT being in a cupboard. Noticed better connectivity, with Satori would get issues where the device behind the WRT would "disappear" for a couple of minutes before returning.

    Also WPA-PSK works fine. Only issue I have now is my portable with a NetGear WG511 under WPA-PSK works fine in an XP Administrator account but not a user account. WEP128 works fine so not a setup issue.

Share This Page