1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

DynDNS not working

Discussion in 'Other Linksys Equipment' started by socken, Nov 18, 2005.

  1. socken

    socken Network Guru Member

    I use dyndns with my wag54gV2.
    On the setup page, it says 'dyndns updated successfully'.

    But when I try to ping my dyndns-name from the internet, it doesn't give me the right IP..

    Any idea what's going wrong here????
     
  2. ReDFlaG

    ReDFlaG Network Guru Member

    upgrade to the latest firmware if you have not already done it.
     
  3. booly

    booly Network Guru Member

    Never had dyndns issue with this model
     
  4. socken

    socken Network Guru Member

    Thanks for the answers.

    I'm using 1.00.19 at the moment. Is it correct that the latest official firmware is: v1.02.9_04 ?
     
  5. HiSpeed

    HiSpeed Network Guru Member

    1.00.19 proves you have a Wag 2.0 !
    1.02.9_04 is for Wag 1.2 !

    Use the 1.01.22 !
     
  6. icum

    icum Network Guru Member

    the latest firmware for the wag54g ver2 can be downloaded here
    UK/FR v1.01.22
     
  7. maka_szn

    maka_szn Network Guru Member

  8. socken

    socken Network Guru Member

    OK then! Thanks for all the answers :D

    Just to be a 100% sure: The UK/FR version also work with the 'swiss' version, right? I guess the 'swiss' version is the same as the german one.. Not quite shure though.

    And I saw that 'UK/FR v1.01.22' is beta. Has anyone tried it yet? Don't want to risk my internet connection...
     

Share This Page