1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

enhanche rx sensitivity --> bug

Discussion in 'Tomato Firmware' started by rs232, Jul 6, 2011.

  1. rs232

    rs232 Network Guru Member

    According to this post:
    http://www.linksysinfo.org/forums/showthread.php?t=57700

    The combination: amplifier/enhance rx sensitivity available on Buffalo WHR-HP-54 models, can be:

    nvram get boardflags

    0x0758 - no amp and receive sensitivity normal
    0x1758 - enhanced receive sensitivity
    0x2758 - amp on, normal receive
    0x3758 - both amp and BroadRange enhanced receive sensitivity on

    now, using advanced/wireless in the tomato (Victek mode in my case), no matter what I set as it seem like:

    enhanched rx sensitivity is on when the amplifier is on or off when the amplifier is off. So basically mixing the settings like

    Amp on - rx sens on = 0x3758

    Amp on - rx sens off = 0x3758

    Amp off - rx sens on = 0x0758

    Amp off - rx sens off = 0x0758

    only 0x0758 and 0x3758 are set no matter what.

    I guess this is a bug.

    Regards
     
  2. Victek

    Victek Network Guru Member

    Read this .. no matter what you set.. 1758 & 2758 are ignored since this driver was released, no effect. wlx_hperx (amplifier nvram value), and wlx_hperx (enhaced sentivity nvram value) works on/off, no value is given, this is the reason why 758 and 3758 are the only values. The old Tomato vanilla used the same approach. Do you have any information to check about?

    http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=15265&postdays=0&postorder=asc&start=15

    Thanks for pointing it.
     

Share This Page