Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Unknown error.

Discussion in 'Tomato Firmware' started by draftvader, Jul 18, 2009.

  1. draftvader

    draftvader Addicted to LI Member

    OK. I guess that a lot of people know this error. For the past 2 weeks we have been noticing this inside our house for certain sites. I have done the following:

    Uninstalled and Re-Installed Chrome (according to their support advice for this issue and I have tested everything in iE and FF...plus I have cmd/ping to acknowledge the up status of the sites I am trying)
    Tried in XP, Vista and 7 on a variety of computers internally (with multiple browsers)
    Changed our DNS to OpenDNS (noticed a nice improvement in speed, but no change to this issue)

    So, I am getting the picture that this is a problem on our Linksys WRT54G router running Tomato firmware.

    Right, I am NOT that experienced in trouble-shooting Router technology, however I am very competent in XP, Vista and now am working through 7 on the RC1 program (and loving it).

    Has anybody here got any suggestions, because I have been searching high and low on this one and I am about to swap the routers in our house over (use another WRT54G as our main router and give this one over to being a repeater), but would rather ask some experts first.

    So, go for it....I can't wait because I am :confused:
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice