1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Firefox 9.01 Error Trying to Post to Forum

Discussion in 'General Discussion' started by Bill_S, Dec 25, 2011.

  1. Bill_S

    Bill_S Network Guru Member

    It's been awhile since I posted anything on the forum but I found myself trying yesterday. I am using Firefox 9.01 as my default browser and when I selected "Post New Thread" I only saw the Title box but not the area where you could enter the typed question. I am able to use the current version of IE 9 without a problem. I have several PC's all running Firefox 9.01 all have the same problem.

    Can anyone tell me what might be wrong, is it Firefox 9 or would it have to do with my systems?
     
  2. jsmiddleton4

    jsmiddleton4 Network Guru Member

    Working fine for me....
     
  3. Bill_S

    Bill_S Network Guru Member

    Odd, can't figure it out. I have a laptop and my desktop and both have the same problem. I am running Windows Ultimate 64bit and Firefox 9.01. What are you running?
     
  4. jsmiddleton4

    jsmiddleton4 Network Guru Member

    Vista 32 bit on laptop, Win 7 64 bit on desk top.
     
  5. jsmiddleton4

    jsmiddleton4 Network Guru Member

    I would create a new profile.
     
  6. Bill_S

    Bill_S Network Guru Member

    A new profile in Firefox?
     
  7. Bill_S

    Bill_S Network Guru Member

    Just to add to this, for some reason I can post a quick reply but if I try to adding a new thread I don't have the area to type in the information.
     
  8. Bill_S

    Bill_S Network Guru Member

    Here are screenshots of what I get using Firefox 9.01 and the correct view using IE9, note there is no area to input the question or comment in the Firefox view.
     

    Attached Files:

  9. distinguishedPoint

    distinguishedPoint Networkin' Nut Member

    Same problem.

    I'm a new user trying to make my first post in a new thread, or even start a conversation, using Firefox 9.0.1 on Windows XP Pro SP3! Had to use a Google search to find this thread. Any progress?
     
  10. distinguishedPoint

    distinguishedPoint Networkin' Nut Member

  11. Bill_S

    Bill_S Network Guru Member

    It seems as if this problem was solved with version 10.0 of Firefox. I can now see the box to post a new thread.
     

Share This Page