Flashing/Accessing WRT54Gv1.0 after miniPCI removal?

Discussion in 'Cisco/Linksys Wireless Routers' started by jksmurf, Nov 18, 2005.

  1. jksmurf

    jksmurf Network Guru Member

    Hi,

    I have successfully transplanted my WRT54Gv1.0 miniPCI Wireless G card to my wife's Compaq Presario 2100. I used the WPC54Gv1.0 (saves as v3.1) driver d/l from Linksys Site (which oddly shows up as WPC54G v2 in the Control Panel) and all is well.

    I am now just looking for confirmation from someone knowledgable that it is NOT possible to access (via http://192.168.1.1) the web interface of the hacked router, which I understand can still be used as a Switch (or even a Wired Router?)

    Cheers

    k.
     
  2. jksmurf

    jksmurf Network Guru Member

    Sorry to bump this, but can any anyone shed any light on this ?
    TIA

    Edit: Have succesfully accessed the Router and flashed it with Tofu9 WITHOUT the Wireless Card in it using the Uplink. After that I can access the Web Page at 192.168.1.1 using ports 3 and 4, but no luck and no lights in ports 1 and 2. Wierd, but maybe another issue altogether. Seems like a 1/2 switch now :)

    k.
    [EDIT]Either it's a bad power supply (yet to test this theory, but it is a known issue with the working WRT54Gv1.0's) or one or more of the four ports are flaky.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice