1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Forum Posts

Discussion in 'General Discussion' started by Dark_Shadow, Aug 30, 2012.

  1. Dark_Shadow

    Dark_Shadow Addicted to LI Member

    Why are my posts now marked, waiting for moderator approval?
     
  2. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

    Because of ongoing spammers. Sorry but it is now policy until further notice.
     
  3. Dark_Shadow

    Dark_Shadow Addicted to LI Member

    ah, it's gone now. Does it depend on number of posts?
     
  4. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

    Its go now since i upgraded you to a different group. I am looking at automatically doing this over the weekend. Users who post x amount of "moderated" posts will then be moved to a different group. (hopefully) ;)
     
  5. Dark_Shadow

    Dark_Shadow Addicted to LI Member

    That would be cool
     
  6. mvsgeek

    mvsgeek Addicted to LI Member

    Is this also why I've been "demoted" from "Connected Client" back to "Network Newbie"?
     
  7. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

    No, I was changing some of the user titles and their points.

    GT9100 - CM10 - Tapatalk v2
     
  8. mvsgeek

    mvsgeek Addicted to LI Member

    Thanks! I see I'm now a Serious Server:D
     
  9. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

  10. Python46

    Python46 Networkin' Nut Member

    I notice that I now don't seem to have a way to change my signature. Can that be changed back to the way it was?
    :(
     
  11. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

    have a go now and see. I am in the process of changing a few things on users groups.
     
  12. Python46

    Python46 Networkin' Nut Member

    Working now. Thanks... :)
     
  13. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

    Thanks for the update!

    Sent from my GT9100 - CM10 - Tapatalk v2.2.8
     
  14. Tschens

    Tschens Networkin' Nut Member

    Pls. help, I just registered here in order to be able to leave this message. I cannot connect to linksysinfo.org from my home computer network, seems that my IP address is on a blacklist. Unfortunately, I did not find a way to send a PN to the admin. My IP is 178.188.31.82. Admins, could you please check the forum settings?
    Thx
    Tschens
     
  15. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

    your IP is not banned from this website I have checked.. all new users are moderated due to on going spammers. I have however integrated a spam checker that checks a number of details with users/spambots that register with this site.

    StopForumSpam.com
    FSpamList.com
    BotScout.com

    if your IP is listed there, I cannot help you. Sorry but Policies to stop Spamming have to be enforced
     
  16. Tschens

    Tschens Networkin' Nut Member

    Very strange, my IP address is not in one of the lists. Any idea? This is the only site I know which I cannot open!
     
  17. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

    I honestly don't know. Do the forums show you IP being blocked? Are you using any proxy server in your web browser setup?

    Sent from my GT9100 - CM10 - Tapatalk v2.2.8
     
  18. Tschens

    Tschens Networkin' Nut Member

    No proxy server used, no IP blocked message shown. In the status line at the very bottom of Internet Explorer and Firefox i can even see that the browser found the homepage and tries to open the site, but after some time i just get the "server not found" message. DNS seems to work since when I enter the IP address of linksysinfo.org it is translated to the correct address. I tried it with several computers from my network - no one works! All of them connect to the internet via the same router. I checked if my IP address is blacklisted or if the linksysinfo.org is blacklisted on any server - no results. The only thing I can imagine is that my provider has blacklisted the IP for any reason.
     
  19. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

    I've asked my Hosting service to check anything on there side. I have recheck Both XenForo "Banned IPs" and Cpanel's "Deny IP Manager" and your IP address or its range are not listed in any of them.
     
  20. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

    Tschens. My hosting service just got back to me. They were blocking a range of IPs that your one was part of. They have lifted this so you should be able to connect from your home now.

    Sent from my GT9100 - CM10 - Tapatalk v2.2.8
     
  21. mvsgeek

    mvsgeek Addicted to LI Member

    Looks like my sig file was a casualty of the recent user changes :eek: Any way to restore it? I need to know what releases I'm running :confused:
     
  22. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

  23. mvsgeek

    mvsgeek Addicted to LI Member

    Hello Toxic
    My apologies, I hadn't seen that post. Sig has been recreated (and saved to a text file:))
     
  24. vlads

    vlads Serious Server Member

    Hello Toxic,

    Long time leecher, newly registered member here. While the need to block spammers is fully understandable, is there a way to validate new users or at least speed up the moderation removal?! Moderated posts take a significant amount of time to clear and they can be easily missed in busy topics.

    Cheers!
    VladS
     
  25. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

    I am evaluating registration process but with over 200+ bot registrations a day (that fail) I'm not going to change the process quicky as it works at present.

    you are a full member now anyhow and should be able to post without any intervention by me.
     
  26. vlads

    vlads Serious Server Member

    Thanks mate!
     
  27. mvsgeek

    mvsgeek Addicted to LI Member

    AAARRGGH! I've been demoted again:( I was rather chuffed at my Networkin' Nut status, but now I'm merely a Reformed Router again. Was it something I said?
     
  28. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

    nope just changes some point scoring in the trophies settings i havent finshed yet, so dont worry.
     

Share This Page