1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Getting new WVC54GC to connect

Discussion in 'Other Linksys Equipment' started by docsmullins, Jan 11, 2007.

  1. docsmullins

    docsmullins LI Guru Member

    If you have read my previous thread, I really don't know what I'm doing, but I finally got my first WVC to connect wirelessly. Now I am trying to add some more cameras (bought 3 more). I am going through the same process as before, but I can't seem to get the new camera to work. I currently have it plugged directly into the router, and the WVC software "finds" the camera, but no video shows. Also, when I type in the IP address directly into an IE address bar, the IP cannot be found. If it matters, the IP address for the new camera is more than a couple of digits off of the others (the others aer 192.168.0.etc, and this one is 192.168.1.etc. Does the 0 vs the 1 in the thrid part of the IP matter? Is there something in the router I need to do to allow the camera? Can I change the IP on the camera w/o getting into the administration page? Is there a way to get into the administration page w/o the IP address working in the IE address bar?
     
  2. docsmullins

    docsmullins LI Guru Member

    test connection fails

    Also, when I choose "camera settings" for the new camera under Linksys Viewer program, and click "test," I get "connection failed"
     
  3. docsmullins

    docsmullins LI Guru Member

    Never mind

    Never mind, got it. If anyone has similar problems, feel free to email me
     

Share This Page