1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Great Problem with wap54g and firmware upgrade

Discussion in 'Other Linksys Equipment' started by canotto_82, Mar 29, 2006.

  1. canotto_82

    canotto_82 LI Guru Member

    the story

    new wap54g v2 with firmware 2.08

    upgraded to 3.04

    ok for a couple of minutes the the hang

    the red (power) and the yellow (link) are fixed on
    with no blink

    green led (act) is completely off

    i opened up the ap

    shorcircuited the #16 pin of the intel flash with earth
    and in the same time plugged in the power supply

    miracle! the ap respond to this command

    "ping -t -w 100"


    next command

    tftp -i put c:\wap54g_304.trx

    the command are successfull, but when it end
    the ap stop responding to ping

    then i do a hard reset (press the reset button for more
    of two minutes)

    unplug the sullpy and then replug has no effect
    the ping was unsuccessful and the ap is died another time.

    i tryed many times this procedure but without success

    have you any ideas?

    i'm desperate!!!!!!
  2. canotto_82

    canotto_82 LI Guru Member


    i have also tried with 2.08 original firmware but no effect!

  3. howardp6

    howardp6 Network Guru Member

    I had a problem with going from 2.08 to 3.03. I had to reflash back to 2.08 using a wired connection. Reset to factory defaults and flash to 3.03 and then reset the WAP54G v2.0 to factory defaults and then set up the WAP54G to the setting I wanted.

Share This Page