[HE] IPv6 - ShibbyMod /48 not working + br1 IPv6 possible?

Discussion in 'Tomato Firmware' started by darkknight93, Aug 2, 2013.

  1. darkknight93

    darkknight93 Networkin' Nut Member

    Good afternoon,

    i had setup a Routed /64 via HE Tunnelbroker and had no issues so far. No i wanted to Switch to /48 (to serve my 2nd router IPv6).
    I entered the Routed /48 address from HE and set Prefix length to 48, pressed tab and save. But its only working for the Router itself via br0 - my Windows 7 machine says: No Internet connectivity as RAs are only link-local:
    ipb6issue.jpg

    So what am i doing wrong?

    And how to configure IPv6 for the second router behind the first? Do i set there "Native IPv6" from ISP? Or what to set there?
    How to subnet the /48 in /64? :S Mine is:
    2001:470:7308::/48
    so the /64 are:
    2001:470:7308:1::/64
    2001:470:7308:2::/64 e.g.?


    And can i configure IPv6 for br0-3 or only br0?

    Many thanks in advance! I appreciate any help you can provide :) to an IPv6 Newbie..
     
  2. darkknight93

    darkknight93 Networkin' Nut Member

    EDIT: I just found in the dnsmasq conf:
    Code:
     
    enable-ra
    dhcp-range=tag:br0,2001:470:7308::, slaac, ra-names, 64
    
    It should be:
    Code:
    dhcp-range=tag:br0,2001:470:7308::, slaac, ra-names, [B]48[/B] 
    
    right?
     
  3. gkl1368

    gkl1368 New Member Member

    has any body can solve this problem?
     
  4. gkl1368

    gkl1368 New Member Member

    can anyone do this?
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice