Help, is my Linksys Wireless G PCI adapter broken?

Discussion in 'Other Linksys Equipment' started by exhilator, Apr 11, 2006.

  1. exhilator

    exhilator Guest

    I have a WMP54GS.I was surfing the net two days ago when my wireless connection suddenly dropped. So after nothing works I decide to uninstall the drivers and reinstall again, and again it can't find my wireless network. Well somehow it does find it but it says 'no signal'. I tried to put it into a different PCI slot but that doesn't help either. Is it my adapter or maybe I just have to replace the antenna? BTW, my laptop with an Intel 2200 wireless adapter connects perfectly to my router so it's not a router problem.
     
  2. Ves007

    Ves007 Network Guru Member

    Same here

    I have the same thing (sort of) My connection won't hold longer then 5-6 hours then is disconnects. But my Laptop with the same built in wireless card as you have doesn't have this. I am still trying every thing possible to see if it can hold for 24 hours atleast. But what would I have expected from a WAG54G and a WMP54G :(
     
  3. dellsweig

    dellsweig Network Guru Member

    Best guess is the adapter has an issue.

    Get a new card - if it fixes the issue RMA the old one and you will have a spare
     
  4. howardp6

    howardp6 Network Guru Member

    I had a problem with a WMP54G v2.0 not the WMP54GS. The bluetooth collaboration had to be disabled on it for it to work. I also had problems with interupt conflict with it I had to unplug the computer, remove the the WMP54G, reconnect the computer and power it up. Unplug the computer and re-insert the WMP54G and power the computer back up. I was getting a status 10 on the computer system event log and on the device in device manager,
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice