Help using WGA11B as a wireless bridge.

Discussion in 'Networking Issues' started by cwegga, Sep 17, 2005.

  1. cwegga

    cwegga Network Guru Member

    If anyone can tel me what I"m doing wrong and/or tell me what I need to do to make things work it would be a great help.

    The setup I want is: modem/wireless gateway---->WGA11B---->Uplink port on EFAH08W(hub/switch) from LAN ports---->xbox and computer.

    (I also have another computer connected to the modem with cat5 but that shouldn't make any difference.)

    With this setup I have the WGA11B setup in Infrastructure mode, and both the wireless and ethernet light are lit. My hub has Link/Act lights lit for the computer, the xbox and the adapter. But I can not get online from either my computer or the xbox. I have also tried it with the WGA11B plugged into a LAN port on my hub and I have to switch the X || switch on the adapter to get an ethernet light, but it still doesn't work.

    Any help with this setup would be appreciated. Right now I am reduced to switching cables physically and resetting the adapter everytime I need to switch between my computer and xbox live. :sad:
     
  2. cwegga

    cwegga Network Guru Member

    Nevermind. I figured it out myself. It's working but not on my setup. I thin k my switch is dead.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice