1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help! VPN Connected,No Network

Discussion in 'Networking Issues' started by soslink, Feb 22, 2007.

  1. soslink

    soslink LI Guru Member

    Using 2 RV042s in Gateway-to-Gateway VPN. Each site has a Static IP. Have established the VPN tunnel, however cannot connect to shared resource to/from either location and I think it is related to a networking/subnet issue.We only need to access a shared folder on 10.10.10.150 (server at SiteA)

    SITE A NETWORK: is a Win2K3 Domain with a server that has (2) Network adapters. The NICS are setup like this:

    Internal NIC:
    IP=10.10.10.150
    SN=255.255.255.0
    GW=empty
    DNS1=10.10.10.150

    External NIC:
    IP= 192.168.16.1
    sn=255.255.255.0
    GW=192.168.16.254 (this is the LAN IP of the RV042 Router at Site A)
    DNS=10.10.10.150

    The workstations on this domain use static IPs on LAN:
    IP: 10.10.10.xxx
    DG: 10.10.10.150
    DNS 10.10.10.150

    RV042- SITE A SETUP


    Local Group Setup:
    IP Only
    Static IP from ISP
    Local Security Group Type: Subnet
    IP: 10.10.10.0
    SN: 255.255.255.0

    Remote Group Setup:
    IP Only
    IP Addr: Static IP for remote site
    RS Group Type: Subnet
    IP: 192.168.1.0
    SN: 255.255.255.0

    IPSEC setup matches router at Site B

    Preshared key/3DES/SHA1/14400 PFS checked; Phase 2 same as Phase 1.

    SITE B NETWORK:

    Windows XP PCS on peer-to-peer in a worksgroup. The RV042 here is running DHCP.

    The LAN IP of the Router is: 192.168.1.1. The workstations get 192.168.1.xxx addresses.

    While at Site B, I can ping & remotely administer the router at Site A.

    While at Site B, I cannot connect to \\10.10.10.150\sharedfolder. I tried adding user from Site B to the SiteA domain, and tried the "Connect as User" method.

    Any ideas!!
     

Share This Page