Help Windows XP wpc300n & wag325n

Discussion in 'Other Linksys Equipment' started by wildfire2004, Aug 2, 2008.

  1. wildfire2004

    wildfire2004 Addicted to LI Member

    I just bought wpc300n pcmcia card, version 2. I am very disappointed as it does not work with Windows XP first time out of the box. I installed the software and the card as per the instructions on Windows Vista no problem working great. Good access and range for the internet. So the card is fine - it is something to do with Wndows XP.

    I have tried the various installed methods proposed on this forum but the problem is the same. The card cannot associate with router (WAG325n) and assign a IP address. I know it works with Vista there is nothing wrong with the router setup.

    I have downloaded latest driver from linksys web site. The router has latest version firmware. The security is disabled on on the router.

    I have seen several postings regardong wpc300n but can not locate a proposed from linksys, troubleshooting or suggested solution. I suspect it is something to do wit the XP driver.

    Would be most grateful if anyone could help, please.

    Update I built a new windows xp sp3 pc and the card sofware worked. However, can not make it work on the old exisiting config, which has all my apps & data. I switched off firewall and security still no joy.
     
  2. Esquire

    Esquire Mesquire Staff Member Member

    Have you tried just installing the driver alone and using Windows XP's built-in Wireless Zero Configuration (WZC) to manage your connection?
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice