1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help with configuring my security cameras to run through TomatoUSB

Discussion in 'Tomato Firmware' started by mischief, Jan 15, 2011.

  1. mischief

    mischief Networkin' Nut Member

    I'm not sure if this has been covered before, but I couldn't find anything on search. I just recently got a WRT320N that i loaded tomatoUSB onto, and I'm having a little trouble getting my internet security cameras to show up. Heres a little background info:

    In my home, I have a 4 camera surveillance system setup, and a DVR that will let me see the cameras remotely through a web browser. I was running a D-Link router with the stock firmware, and had it setup where I made a DHCP reservation for the security system. I also setup a Virtual Server for the security system. After that, I was able to get the camera login page when I typed in my own IP address. After I switched to the WRT320N with tomato, I couldn't find the virtual server tab to input the info from before. Am I missing something?

    I'm not sure if this is relevant, but my network consists of a cable modem going to the WRT320N. From there, it goes to 2 other computers via ethernet, and to the D-Link router I had before. From the D-Link it goes to the security camera system & another computer. The reason I have 2 routers chained like this is to expand the wireless coverage on our property. I don't know if this is the correct way to do this, but it worked previously before I switched out the D-Link for the WRT320N.
  2. jed_99

    jed_99 Addicted to LI Member

    Are you on the same IP range of addresses? D-link's default and a Linksys default are different.
  3. mischief

    mischief Networkin' Nut Member

    Yes, i changed the ip ranges to what I had it set for on the D-Link.
  4. TT76

    TT76 Networkin' Nut Member

    Input the info about the security system(port and ip address) in Port Forwarding in tomato.

Share This Page