1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help with wireless disconnecting

Discussion in 'Cisco/Linksys Wireless Routers' started by Musthunt, Jul 28, 2005.

  1. Musthunt

    Musthunt Network Guru Member

    Ok All,
    I'm pretty new to networking(idiot) but bought the router V2.0.
    Upgraded the firmware to the latest release from Linksys.
    I have a desktop hooked directly to the router, and using 3 laptops on the wireless side.
    This is the heart of the question.
    2 of the laptops apparently diconnect after either going into standby or extended idle.
    Wireless networking shows connected, with I.P. assigned by router, but opening I.E. or mozilla I get a page not found error.
    If I log off and do a restart the internet is back, until going into standby, or extended idle.
    I have compared the setting of all three laptops and they are the same but 2 of them still lose connection.
    TYIA
    :(
    Eric :(
     
  2. TMAC

    TMAC Network Guru Member

    did you already tried changing the channel on the router... coz sometimes it helps...
     
  3. Musthunt

    Musthunt Network Guru Member

    tried everything i can think of

    I have tried everything i can think of, changed firmware to hyper-wrt, love the power settings.
    I still disconnect on my laptop if I go into standby, or extended idle.
     
  4. Diavonex

    Diavonex Network Guru Member

    Disable power saving mode on wireless adapter.
     
  5. Musthunt

    Musthunt Network Guru Member

    "Disable power saving mode on wireless adapter."

    That didnt work either, this sucks
     

Share This Page