1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Hotmail problem solved on WAG54G v2

Discussion in 'Other Linksys Equipment' started by still_the_same, Jul 10, 2005.

  1. still_the_same

    still_the_same Network Guru Member

    Hi all,

    I had the problem with hotmail. I installed the 1.01.01 firmware for the WAG54G v2. I turned off in security, the firewall. Then hotmail works.. I checked with an portscanner what ports where open, only the ones that are routed to my server. So it looks safe..

    greetz
    Patrick
     
  2. DocLarge

    DocLarge Super Moderator Staff Member Member

    Hi patrick,

    just had a quick question, what type of security do you have for the rest of your network if you've turned your firewall just for the sake of getting to your hotmail account? Are you runnning some sort of firewall on your computer? Pardon me if I missed this in a previous post.

    I'm curious, that's all :) :)

    Doc
     
  3. still_the_same

    still_the_same Network Guru Member

    I use port blocking on the wag54g to reject unauthorized requests from the internet (with natting etc..). Internal I user Windows firewall, virusscanner and spyware tools..
    I think the "Firewall" in that menu item is about "content filtering" etc...
     
  4. rfranken

    rfranken Guest

    Where did you find the latest firmware? On the linksys website I can only find the 1.00.19 firmware. I also have the problem with connecting to hotmail, microsoft, etc.

    Could you please give me a link to the latest firmware release?

    Thanks!
     
  5. tauko

    tauko Network Guru Member

Share This Page