HTTPS config location

Discussion in 'Tomato Firmware' started by vex-box, May 16, 2014.

  1. vex-box

    vex-box Networkin' Nut Member

    Hi all,

    I just changed my Tomato router interface connection from http to https with regenerate and save to nvram.

    Im not sure if it was because CN was blank but I can no longer connect via http or https.

    Telnet is still working so does anyone know where the configuration for the web interface exists and what files should I edit or delete to reconnect.

    I'd prefer not to factory reset if I can avoid.

    Thanks
    Vex
     
  2. Kim K

    Kim K Serious Server Member

    First off do a "nvram show | grep -i http"

    See if http_enable=1 or https_enable=1, to see if either of them are enabled.
     
  3. vex-box

    vex-box Networkin' Nut Member

    Thanks for your reply Kim,

    Output as suggested......
    Looks to be enabled

    Tomato v1.28.0000 MIPSR2-107 K26 Mini
    root@gateway:/tmp/home/root# nvram show | grep -i http
    http_enable=0
    http_id=*****
    http_lanport=80
    http_passwd=*****
    http_username=
    http_wanport=*****
    https_crt=
    https_crt_cn=
    https_crt_save=1
    https_enable=1
    https_lanport=443
    remote_mgt_https=1
     
  4. vex-box

    vex-box Networkin' Nut Member

    Kim, you reminded me of modifying the NVRAM directly with your question.

    For the benefit of others I issued the following and was able to gain access.

    nvram set http_enable="1"
    nvram set https_enable="0"
    nvram set https_crt_save="0"
    nvram set remote_mgt_https="0"
    nvram commit
    service httpd restart

    Thank you Kim for your guidance.

    Regards
    Vex
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice