1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HyperWRT 2.0b1 Bug List

Discussion in 'HyperWRT Firmware' started by Avenger20, Oct 31, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Avenger20

    Avenger20 Network Guru Member

    If you find any bugs in HyperWRT 2.0b1, post them here :)
  2. Avenger20

    Avenger20 Network Guru Member

    I shall start :) Just a minor one, I calculated the % in Transmit Power wrong, as +3dB gives you the double range (or -3dB the half).
  3. flexy

    flexy Network Guru Member

    ehrmmmm :) see my other posting.... :)
  4. Chilly

    Chilly Network Guru Member

    Boot Wait?

    I don't see the Boot Wait option anywhere in the menus. Is it hard coded?
  5. dadaniel

    dadaniel Network Guru Member

    Yes it is hardcoded.

    You can only turn it off in Sveasoft's firmware
  6. frogger3d

    frogger3d Network Guru Member

    The builtin dns server doesn't work for me anymore...
  7. jeff1132

    jeff1132 Network Guru Member

    dhcp network errors

    attempting to configure:
    with starting address
    and 3 DHCP clients gives the error:

    "value is out of range [249-254]"

    i assume this error is associated with the starting address, which is valid according to my network calulator.

    i successfully got this configured on the earlier version HyperWRT.

    i have noticed this small a network tends to have problems getting configured. i'm not sure if its linksys or hyperwrt....
  8. jeff1132

    jeff1132 Network Guru Member

    dhcp networking

    i should also mention that attempting to configure:

    attempting to configure:
    with starting address
    and 3 DHCP clients is successful.

    Note the 240 in the netmask.
  9. loost74

    loost74 Network Guru Member

    I want to report a bug with newest firmware for Linksys WRT54G 3.01.3 HyperWRT 2.0b1.

    After flashing from 2.04.4 - HyperWRT 1.4 to 3.01.3 -HyperWRT 2.0b1 my SNOM 190 VoIP-phone (which can handle up to 7 VoIP Providers at one time) could register on some german VoIP Providers but registering with GMX and bluesip.net failed.

    I got an error saying "Please don't use private IP addresses"
    The LOG says "[2]4/11/2004 10:10:14: Registrar ID@sip-gmx.net refused with code 479"

    But everything was fine with VoIP-Providers like Nikotel, Sipgate.de; Web.de and sipsnip.com

    After going back to Version 2.04.4 HyperWRT 1.4 everything was fine again even with GMX and bluesip.net.

    The LOG says for example [2]4/11/2004 10:50:23: Registered at registrar as ID@sip-gmx.net

    Nothing else was changed.

    This bug also occurs if the original Linksys firmware is used
  10. GavinP

    GavinP Network Guru Member

    Minor issue

    Using 2.0b1 with WPA-TKIP and SSID hidden, the MAC address list of connected wireless devices doesn't seem to work. Unhide the SSID and it seems to work again ?

    Not major just a minor niggle.


Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page