1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HYPERWRT v1.4 Printing problem with WRT54GS

Discussion in 'HyperWRT Firmware' started by edcosta, Sep 27, 2004.

  1. edcosta

    edcosta Network Guru Member

    I have a few computers sharing one printer, attached to the main workstation via the WRT54GS. Everything works fine when running V1.3.
    I upgraded the firmware to v1.4 and I could not print anymore from any client, except the local printer host.
    I then downgraded the firmware back to v1.3 and everything works fine again, but no speedbooster :-( .
    Has anybody else seem this problem?
  2. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

    when you upgraded did you reset router?

    even linksys recommend you press the reset button for 30 Seconds to reset all firmware settings back to default.
  3. edcosta

    edcosta Network Guru Member

    Yes, I did reset it, but not using the reset button, but using the web interface. All paramenter were reset, such as PW, etc.

    Everything was working after I re-customize the setup with my mac filtering, etc etc... Vonage worked OK, http, ftp, but the printing.

    Tks. edcosta
  4. pharma

    pharma Network Guru Member

    I believe you need to reset using the reset button (hard reset). I do not believe the web interface reset provides the same functionality.
  5. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

    this is a quote from the knowledge base @ linksys.com


Share This Page