1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

I cant access my repeater router in WDS mode

Discussion in 'Sveasoft Firmware' started by takeitblack, Sep 2, 2005.

  1. takeitblack

    takeitblack Network Guru Member

    Pretty much says it all.

    I thought I set its IP address to 192.168.0.1. The main routers ip is 192.168.1.1.

    Even after powercycling and resetting the repeater I cannot access the web interface.

    Im using the final of alchemy as well.

    Please Obi Wan, You're my only hope?
     
  2. twodaend

    twodaend Network Guru Member

    From my understanding, when you reset your, the IP (all settings) should go back to the default. So after doing a reset by holding in the back button for 30 seconds, plug a PC directly in to the router (LAN Port) and reconfigure it. After you are sure everthing is setup, then unplug the PC and try again to access it via the web interface over WDS.

    How are you trying to connect? Are you going through another router that has WDS enabled or are you connecting via a wireless PC/Laptop and tring to associate with the router.
     
  3. Disman_ca

    Disman_ca Super Moderator Staff Member Member

    Use the force Luke!
    http://www.linksysinfo.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=704

    or do what twodaend suggests (30 second reset method).
     
  4. takeitblack

    takeitblack Network Guru Member

    I guess I wasnt holding it in for long enough...I figured it out last week...

    Thanks guys
     

Share This Page