1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Invalid Portforward?

Discussion in 'Tomato Firmware' started by luckymother, Aug 14, 2007.

  1. luckymother

    luckymother LI Guru Member

    I have a WRT54GS v1.1 that I'm running Tomato v. 1.07 on. I am currently using 24 lines in the port forwarding screen to forward ports for games and hardware. I just notice today after installing a new game that I can not forward any additional ports. I receive and error message when it tey and save the additional port assignments thats says;

    The field "portforward" is invalid. Please report this problem".

    Any help is appreciated.

    luckymother
     
  2. tievolu

    tievolu Network Guru Member

  3. luckymother

    luckymother LI Guru Member

    I did. The the email address noxxic@gmail.com does not exist. Any other suggestions?
     
  4. tievolu

    tievolu Network Guru Member

  5. luckymother

    luckymother LI Guru Member

    Yes, I have. Even if I delete a line that I 'm forwarding I can't add any additional port forwarding lines. Do you think reflashing the firmware can fix the problem?

    I've been holding off doing this until the WRT54GL arrives that I ordered yesterday. I don't want to brick the WRT54GS until i have a backup.
     
  6. azeari

    azeari LI Guru Member

    i dun think tts necessary. just make a list of ur current settings, do a reset to defaults via the admin page, and try adding them again.
     
  7. luckymother

    luckymother LI Guru Member

    Thanks for the suggestion. Reset the unit to defaults, reentered the port forwarding info and everything seems fine now!
     

Share This Page