1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

issues setting dmz or port forwarding and random wireless signal loss

Discussion in 'Tomato Firmware' started by Nihtilan, Jun 7, 2009.

  1. Nihtilan

    Nihtilan Addicted to LI Member

    Hello there!

    After reading almost 1 book of threads and post that i've looked up with google, i decided to post here the issues i'm having with my WRT54GL.

    First of all i connect to the internet through an ADSL connection using a Huawei SmartAX MT882 in bridge mod and a WRT54GL router with Tomato 1.25.

    The first issues and most important is that now and then i randomly loose wireless signal, but the wired computer works just fine.
    The second issue would be that i just can't configure or maybe it just doesn't work to use DMZ or port forwarding. I'm quite sure that someone is gonna ask me if i've got a static IP, the answer is yes.

    I'll be waiting for some replies with possible solutions.

    Thanks in advance
     
  2. TVTV

    TVTV LI Guru Member

    Try to completely erase the NVRAM and reconfigure your router afterwards. If the problem persists, some people have had success in solving various issues by reflashing the router with the same version of firmware, like a fresh reflash, which you should also try.

    G'luck!
     
  3. Nihtilan

    Nihtilan Addicted to LI Member

    Thanks for the advice, unfortunately i've already tried the sollution you suggested a couple of times and it seems it still doesn't work. To be quite honnest i realy don't get it... normaly it should work. There are two possible things:
    1. I'm a big noob and the setting I made are incorrect.
    2. There something wrong with the firmware.

    If you or someone else could come with some other sollution I would very much appreciate it. To be sure that i made the right settings should i upload some screenshots?

    LE: I've manage to fix the DMZ and port forwarding problem, but still having issues with wireless signal.
    I'll post the logs
     

Share This Page