1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Latency with WAP54G WMP54G

Discussion in 'Networking Issues' started by whodatt, Dec 26, 2005.

  1. whodatt

    whodatt Network Guru Member

    I was wondering is this latency normal (good bad average?)

    This is the results from pinging the access point

    Reply from 192.xxx.xxx.xxx: bytes=32 time=53ms TTL=64
    Reply from 192.xxx.xxx.xxx: bytes=32 time=31ms TTL=64
    Reply from 192.xxx.xxx.xxx: bytes=32 time=92ms TTL=64
    Reply from 192.xxx.xxx.xxx: bytes=32 time=93ms TTL=64
    Reply from 192.xxx.xxx.xxx: bytes=32 time=62ms TTL=64
    Reply from 192.xxx.xxx.xxx: bytes=32 time=1ms TTL=64
    Reply from 192.xxx.xxx.xxx: bytes=32 time=15ms TTL=64
    Reply from 192.xxx.xxx.xxx: bytes=32 time=15ms TTL=64
    Reply from 192.xxx.xxx.xxx: bytes=32 time=15ms TTL=64
    Reply from 192.xxx.xxx.xxx: bytes=32 time=14ms TTL=64
    Reply from 192.xxx.xxx.xxx: bytes=32 time=7ms TTL=64
    Reply from 192.xxx.xxx.xxx: bytes=32 time=32ms TTL=64
    Reply from 192.xxx.xxx.xxx: bytes=32 time=46ms TTL=64

    Ping statistics for 192.xxx.xxx.xxx:
    Packets: Sent = 13, Received = 13, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 1ms, Maximum = 93ms, Average = 36ms

    WMP54G with Broadcom Dirvers 3.14 (same result with linksys dirvers)
    WAP54G with 3.04 firmware (same result with 2.08)

    Running on channel 11 G-only

    54g Performance mode on the card

    All security is off

    Good signal -50db with no measurable noise

    The speed is fine just thought there would be faster ping times.
    Thanks, John
     
  2. whodatt

    whodatt Network Guru Member

    Kick?
     

Share This Page