1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

linksys WAG200G

Discussion in 'Networking Issues' started by wingy, Mar 26, 2007.

  1. wingy

    wingy LI Guru Member

    does wag200g supports port mirroring (SPAN)?

    Is the last firmware the 1.01.01??
     
  2. ifican

    ifican Network Guru Member

    I dont believe any of the soho devices support SPAN. SPAN is more of an advanced feature set you find in higher end buisness and enterprise class devices.
     
  3. HiSpeed

    HiSpeed Network Guru Member

    Last firmware is 1.01.03 !
     
  4. wingy

    wingy LI Guru Member

    can u provide me with the latest firmware link so to download it(I have annex A)?
    the link I found says that the latest vesion of the firmware is 1.01.01

    thx for all your help
     
  5. HiSpeed

    HiSpeed Network Guru Member

  6. wingy

    wingy LI Guru Member

    thx you . I have one more question. looking on the forum I found several different firmwares (tomato, tarifa etc). Which is the best?
    Thx for the link but I don't speak french.:s



    I did a little bit of research and they say that HyperWRT is the best hacked firmware that ad the most features, is it true?
     
  7. wingy

    wingy LI Guru Member

    anybody here to help?
    I don't speak french so I can't download the latest firmware.
    Which is the best firmware to use? I have noticed that most of them refer to WAG54G. Is there any for wag200g?
     
  8. HiSpeed

    HiSpeed Network Guru Member

    You don't need to speak ! :chuckle:
     
  9. wingy

    wingy LI Guru Member

    well, i can't read french as well :p
     
  10. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

    I'm uploading v1.01.03 AnnexA and AnnexB to the site shortly.
     
  11. wingy

    wingy LI Guru Member

    thx a lot
     
  12. wingy

    wingy LI Guru Member

    I have another question. When I trying to view the number of wireless devices connected to the router I get none, if I am accessing the setup via WAN but if if i use ethernet i get the correct number of devices. Do u know why this happens?

    @Toxic what happened with the firmware?
     
  13. snoxu

    snoxu LI Guru Member

    No need to upload 1.01.03. Binaries are already up on Linksys FW page.
     
  14. wingy

    wingy LI Guru Member

    i noticed that. thx for the info
     

Share This Page