1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

LinkSys WMP54G card gone after reinstall winxp

Discussion in 'Other Linksys Equipment' started by De Olieman, Aug 24, 2006.

  1. De Olieman

    De Olieman LI Guru Member

    Hi,

    Today I finally made some time to reïnstall windows p, since my installation was some sort of 'a mess'. So I reinstalled it and tried to reconfigure my LinkSys WMP54G card. But it was not there!

    I found my Driver CD, inserted it and had a look at the manual. It says Windows XP should automaticly detect it. That´s not true, Windows doesn´t reconize it, I even installed drivers etc for my motherboard.

    Does someone here know what to do to get my card back in Windows=

    Thanks in advance,
     
  2. Esquire

    Esquire Mesquire Staff Member Member

    Check your Device Manager. Any unknown device (yellow triangle with an exclamation mark) present? One of which might be your adapter sans driver.
     
  3. De Olieman

    De Olieman LI Guru Member

    Ok, I'll boot the machine and let it know.

    Thanks a lot for your help! Really appreciete it :).

    Edit: I went to Device Manager, and there actually WAS a device with a yellow '?'. So I doubleclicked, entered the driver CD and Windows searched for drivers. Unfortunately, it didn't find them. It asks for a connection to the internet to download the drivers, but I don't have one because I'm trying to set it up.

    What am I doing wrong?
     
  4. katebush

    katebush LI Guru Member

    try to connect with Ethernet cable temporarily and download from the internet the latest drivers for your device.

    Uninstall the yellow bang ('?') and only then install the new drivre according to the instructions you get with the driver (from the support site).
     
  5. AAbbott

    AAbbott LI Guru Member

    Let me know

    Hey Ive been trying to download the driver and it wont let me. How can I get the driver? Lost:frown:
     
  6. AAbbott

    AAbbott LI Guru Member

    Hi
    How can I get a driver for the WMP54G. Ive gone to downloads and have had no results yet.

    AAbbott
     
  7. jgutz20

    jgutz20 Network Guru Member

    your device with the yellow exclamation, does it say network device or unknown?

    also look under network adapters to see if the card is installed, if it is it might just be disabled, this would keep it from showing up in the system tray
     
  8. De Olieman

    De Olieman LI Guru Member

    It says network device.

    The card isn't installed, I can't find it under network adapters.
     

Share This Page