Mixed operation DD / T 1.23 / Viteks - break a leg?

Discussion in 'Tomato Firmware' started by mctag, Jan 10, 2009.

  1. mctag

    mctag Network Guru Member

    Hi Alll!

    I've got a strage problem.
    here is a Viteks wrt54 (gateway mode) connecting on a tomato standard and a dd v24 sp2 dual ssid. (via wds)

    Viteks's system is running great (basically) the wds is running 100% stable, according to the logs there is no disconnect.

    but the gateway ap is reseting client connections. (netstubler reports a loss of signal) the process takes 5- 8 minutes and than the clients are able connect normaly.


    any1 has any idea? i run tomato for quite a while.... and i'm a little clueless.

    i had the dd-wrt on the gateway and i was crap.

    thanks in advance lads !
     
  2. Victek

    Victek Network Guru Member

    mctag,

    Thanks for the report,
    1st. I understood you're running a Tomato mod (mine), please copy & paste in the log opened for the mod I do.
    2nd. Try to explain the escalation, cause I understood Tomato is running OK but the client connected to dd-wrt gets disconnected, please explain me as I was a 7 year old boy.

    By the way, perform a nvram in the router after you upgrade to mod version, despite other comments in the forum for me is important to talk about any problem after a clean erase of the router.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice