1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ND not installing?

Discussion in 'Tomato Firmware' started by x-demon, Apr 23, 2009.

  1. x-demon

    x-demon Addicted to LI Member

    Using victek's tomato mod. Firstly flashed 1.23.8025, without ND.
    After that, tried to flash victek's ND version, but no success.

    WRT54GL 1.1

    Code:
    # nvram show | grep wl0_corerev
    wl0_corerev=9
    Code:
    # wl ver
    wl:	3.90 RC37.0
            wl0: Feb 24 2005 20:22:09 version 3.90.38.0
    What's the problem?
     
  2. bripab007

    bripab007 Network Guru Member

    What kind of error or message did you receive upon trying to flash to the ND build?
     
  3. x-demon

    x-demon Addicted to LI Member

    There is no errors. It's just upload firmware, ask to wait for reboot, "power" led blinks fast, and after reboot i get exact same version of firmware
     
  4. Victek

    Victek Network Guru Member

    ... Did you unpacked the 7.z file to have the .trx ?
     
  5. x-demon

    x-demon Addicted to LI Member

    Yes of course
     
  6. Victek

    Victek Network Guru Member

    do a reset in your router, rename .trx to .bin .. and try again
     
  7. x-demon

    x-demon Addicted to LI Member

    Whoops! That was completely my fault - firmware has been corrupted. re-downloaded 8515 again, checked md5, flashed trx into router - and all works perfectly. Can you please also put md5 sums on your site for files?
     
  8. Victek

    Victek Network Guru Member

    MD5 are already for big files (source code).. for smaller ones I don't do.
     

Share This Page