1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need help with a Asus wl-520ug and Tomato

Discussion in 'Tomato Firmware' started by Ron hall, Apr 21, 2012.

  1. Ron hall

    Ron hall Serious Server Member

    Hi guys, my name is Ron and I'm new to the forum and need some help with a problem I'm having.
    I live in Reno, NV and my Mothers husband has a sheet metal shop in San Diego.
    They have 3 computers that I help them with remotely. I bought them an Asus WL-520UG and installed dd-wrt on it and everything was good! …until it crashed.
    I had them send it back to me and was getting ready to reset dd-wrt again when I happened to look at Tomato, well I really liked it and installed it on the 520ug. I set the static ip and the dns’s just like the dd-wrt and sent it back. Yesterday he installed the new router booted it up and I logged on from a browser at my place. I forwarded ports for “remote desktop” and logged on to the server. J Everything was working great till I clicked on a browser and couldn’t get on the internet. L I looked through all the settings in Tomato and for the life of me I can’t find the problem. I have restarted the router a couple times to no avail. It seems like I’m just missing one little thing.
    Any help would be much appreciated!!!
    Thanks
    Ron
     
  2. jed_99

    jed_99 Addicted to LI Member

    30/30/30 and try again?
     
  3. Ron hall

    Ron hall Serious Server Member

    Jed, thanks for the reply! I did solve the problem after posting last night. some dummy ;) had changed one number in the dns's!! all is well, love Tomato!

    Ron
     

Share This Page