1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need JTAG help!

Discussion in 'Cisco/Linksys Wireless Routers' started by roshambo, Jan 27, 2005.

  1. roshambo

    roshambo Network Guru Member

    I managed to brick my V2 to where the power LED blinks constantly. I tried both the TFTP methods and pin short method. Neither worked for me. I am now attempting to try the JTAG recovery. I am clueless about the debricked.ini file:

    TCK = 0;
    TMS = 1;
    TDI = 2;
    TDO = -7;

    What should these settings be at? I have tried them at the default and it didn't work. Any help is MUCH appreciated! Also, I had heard something about an ARP recovery method. Any info on that?
  2. Disman_ca

    Disman_ca Super Moderator Staff Member Member

    The arp recovery method is the TFTP method + using a static IP assignment along with an arpcahe entry. Windows command: arp -s 00-aa-00-62-c6-09.

    To see if the TFPT/Arp method works set your nic to 10 Mb half duplex and a static IP like Start running ping /t and then power on your router. You should see a response in the window. Unfortunatley WinXP likes to play with the NIC status if it detects link disconnect/reconnects and may be causing addtional grief. If the arp doesn't help make sure you use B]arp -d 00-aa-00-62-c6-09[/B] to remove the arp cache entry as it is never a good idea to leave them in if not needed.

    Quote from the original author about ShermanOwen's XP port

  3. roshambo

    roshambo Network Guru Member

    SWEET! The INI settings you posted worked! Thanks a bunch! I was able to recover!

Share This Page