1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Network config+quickVPN

Discussion in 'Networking Issues' started by sabinog, Aug 10, 2006.

  1. sabinog

    sabinog Network Guru Member

    Hello all,
    I'm having some problem with the config of my network.......I have 1 ag241 (gateway 1° net), 1 rv042 (router 2° net) and 1 WRT54G (3° net).
    the problem is that I can't connect to rv042 with quickVPN......
    infact after 2-3 min of trying the quickvpn tell me that rv con answer........when I look log on rv there's nothing about port 443 or 60443.....only a block on a upnp roules????......can anyone help me?? tnx
     
  2. Toxic

    Toxic Administrator Staff Member

    I take it your trying to connect from the internet to your rv042 that is behind the AG241? yes?

    then you will need to port forward TCP 443 and/or TCP 60443, and IPSec UDP 500 from the AG241 to the WAN address of your RV042.
     
  3. sabinog

    sabinog Network Guru Member

    tnx toxic,
    I read your replay only now.......
    I alredy try to open the 443 60443 on rv but UDP cause by a port analizer I look UDP and not TCP.......however I've forward also the 443, 60443 on ag241.....nothing appen..........when I look the VPN interface I look that the user is been connected from almost 6 min.......but the quickvpn break the connection after network convalidation and the sw tell " router is not responding"!!!!!
    I see by netstat -na that the connection is open for only some second......???

    I' m been connected by QuickVPN only one time.........when I had dlink 300 (eth/modem)......I change it because I need QoS for VOIP......

    another change I've done is the sub that finish with 248.....

    Have you other tips...........tnx 4 your hlp!
     

Share This Page