1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New Release: V23 beta 09.11.2005 Bug Reports Here!

Discussion in 'DD-WRT Firmware' started by Cyberian75, Nov 9, 2005.

  1. Cyberian75

    Cyberian75 Network Guru Member

    new udhcpc introduced
    various web gui bugs fixed (wireless mode etc...)
    ddns code changed
    resolved issues from bugtracker:

    0000003 Chilli Does not start in v23beta2 7th November release
    0000017 Dynamic DNS broken
    0000012 Bad password saved
    0000011 mtd erase nvram don't works
    0000027 Wireless Network Mode Not Displaying...
    0000028 update udhcpc to latest version from Busybox
    0000042 Remote HTTPS checkbox can't be disabled in webgui.
    0000038 DMZ LED doesn't work on WRT54G v.1.1 with all v23b2 builds
    0000039 Static DHCP and local DNS issue
    0000047 Transmission Rate saving problem
  2. Cyberian75

    Cyberian75 Network Guru Member

    Logging is broken again.

    The NTS issue apparently has been resolved.
  3. Sjowhan

    Sjowhan Network Guru Member

    Great, will flash it later tonight..
  4. vinz

    vinz Network Guru Member

    Flashed one hour ago, DDNS is working again. Good job. Thanks :thumb:
  5. dellsweig

    dellsweig Network Guru Member

    Can anyone else verify that logging is broken??
  6. dellsweig

    dellsweig Network Guru Member

    I can confirm the logging issue - opened ticket on bugtrack

    My 11/08 install was working fine - logging configure and working.

    I upgraded to 11/09, no more logging
    I then did the hard reset thing and restored my basic settings - logging was ok
    I finfished all new settings - logging still ok

    Power cycled router - no more logging

    Repeated entire process - logging fails each time

    Also note - when logging fails - iptables --list produces empty list
  7. dellsweig

    dellsweig Network Guru Member

    Remote access is still broken - updated bugtrak ticket

    http - remote access works
    https - remote access fails - connection refused

    Static IP reservations no longer function
  8. daenigma

    daenigma Network Guru Member

    I had the same problem with the SDHCP which I was able to cure at least for now with a power cycle, and ipconfig /release /renew. I still have a problem with the DHCP list not listing all the clients which are currently connected though.

    Only bugs I personally see:

    SDHCP seems to not be working 100%
    DHCP listing are not updating correctly
    UPnP still fubar

    Other than these I just wish there was a comprehensive QOS guide...

    Also if someone could tell me how to add an extra static DNS server using dnsmasq (but still kep the ones I get via DHCP)!
  9. Sjowhan

    Sjowhan Network Guru Member


    - Static DHCP isn't working
    - nvram erase;reboot option in telnet doesn't work (the settings are still there when reboot is completed)
    - when clicking on port-forwarding, the old settings of the firmware that's used before (like now 8.11, running 09.11) shows up.

    Just a question at last:
    can i use a configurationfile what i've made with a firmware that's older? So i don't have to fill in (lazy me :thumb: ) all the settings again.

Share This Page