1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New Release: V23 beta 10.12.2005 Bug Reports Here!

Discussion in 'DD-WRT Firmware' started by Sjowhan, Dec 11, 2005.

  1. Sjowhan

    Sjowhan Network Guru Member

    v23-beta-2:
    some statement about the long delay between the release. currently i'm heavy working
    various issues like l7 filter problems etc. which eating up my time. the l7 filter problem
    for example (access restriction services, qos etc.) is caused by simply bad l7 protocol
    definitions. i tested various protocols today and some are not working from scratch.
    this release includes a debug enabled version of l7proto, so you can check if something works
    or not, or is caused by dd-wrt itself.


    10.12.2005:
    0000385 Some pages don't open help files in new window - problem to return
    0000410 AP Watchdog kills WPA wireless LAN
    0000374 03/12 build: "uptime" doesn't give current time
     
  2. itsmeohmy

    itsmeohmy Network Guru Member

    DD-WRT v23 is definately coming into maturity. Way to go BrainSlayer! I've taken Alchemy off the last remaining routers of mine and have everything switched over now without any problems. Aside from the L7 filtering and some issues with the uptime displaying correct/incorrect data everything seems good. I have the 06/12/05 build currently on my Linksys WRT54GSv1.0 router showing an uptime of 5 days and a system load of 0.00 0.00 0.02 VERY SWEET!

    Talisman v1.1 is nowhere near as mature as DD-WRT v23 has become. It is nice to see the DD-WRT project finally totally surpass Sveasoft not just in features, but in stability in a high-traffic production enviornment.
     
  3. Sjowhan

    Sjowhan Network Guru Member

    It isn't stable, got many reboots last hour.. With or without using bittorrent..

    Time: 20:04:27 up 0 min, load average: 0.97, 0.25, 0.08
     
  4. Tomchu

    Tomchu Network Guru Member

    I've been using the release before this latest one for about a week on my two WRT54G/GSs v4. It's been rock-solid, and I've been BT'ing/Limewire'ing/FTP'ing for the entire week straight.
     
  5. Sjowhan

    Sjowhan Network Guru Member

    I'm curious what i'm doing wrong than..

    When flashing/upgrading i do these things:
    1. Settings to factory defaults by web
    2. flash router
    3. wait 2-3 minutes before pressing 'continue' when 'flash successfull' appears
    4. settings to factory defaults by web
    5. restore settings from backup
     
  6. bigjohns

    bigjohns Network Guru Member

    HARD reset - hold the button for 30-60 seconds after the flash is complete.
     
  7. 4Access

    4Access Network Guru Member

    If you are having problems it is always best to reconfigure manually.
     
  8. Sjowhan

    Sjowhan Network Guru Member

    will try that when i'm home again with this new version :)
     
  9. LAGMonkey

    LAGMonkey Network Guru Member

    nvram erase; reboot. sorts it out every time :thumbup: also configure manually.
     
  10. Sjowhan

    Sjowhan Network Guru Member

    I always did it, configure the router manually, tried once with the backup.. But i'll configure it manually this time, and use the other given tips.. Let's hope for a stable connection/router :thumb:
     

Share This Page