New Release: V23 beta 15.11.2005 Bug Reports Here!

Discussion in 'DD-WRT Firmware' started by Cyberian75, Nov 15, 2005.

  1. Cyberian75

    Cyberian75 Network Guru Member

    15.11.2005:
    0000161 No gzip in 14.11.2005 ?????
    0000167 ipkg broken in V23b 14-11-05
    0000168 DD-wrt v23 B2 141105 SE505 v2 bricked
    0000109 router entry in /tmp/hosts corrupted
    0000097 Router\client network settings showing on front page of GUI
    0000181 Build 14/11: "kernel: HTB: bad diff in charge" messages ...???
    0000037 v23b2 07/11 and 08/11 builds BRICK WRT54G v.1.1 and v.1.0
    0000178 DHCPd static mapping doesn't work
     
  2. dirtyclyde

    dirtyclyde Network Guru Member

    V2315-11-05 Std&Mini both hang after erase nvram;reboot

    V23b2 15-11-05 STD and Mini both hang after erase nvram;reboot

    Bugtracker # 170

    two WRT54GS v2.1, one WRT54GS v1.0 , two WRT54G v4.0 (all hang)

    upgraded all routers from 14-11-05 --> 15-11-05

    This started with 14-11-05, 11-11-05 did not lock up,
    a short or long hardware reset will not force a reboot of the routers.
    Remove power is only way to recover router. Scanned all 65k ports when router locks up, no ports open.

    1. mtd erase nvram;reboot (no ports open 23 or 80 etc....) locks up
    2. erase nvram;reboot (no ports open 23 or 80 etc....) locks up
     
  3. k3nv

    k3nv Network Guru Member

    I can't get an WAN IP with 11/14/2005 build, has it been fixed in 11/15? Thanks.
     
  4. lore

    lore Network Guru Member

    Related to k3nv's comment, has the 4th port been fixed? When I upgraded to the 11/14/05 build it essentially killed the 4th port (maybe made it a WAN port?) but that meant the computer I was using on that port could not get an IP from the dhcp server.
     
  5. 4char

    4char Network Guru Member

    The 11/15 GS std build still has the same behavior as 11/14 build.
    - Can't get WAN IP (with default setting);
    - Hang router with reboot;
    - have to hard reset to get it back;
    - flashback to 11/11, everything is ok (except known issues)

    BTW, I have GS v3. :sad:
     
  6. BrainSlayer

    BrainSlayer Network Guru Member

    can't get wan ip? looks like the comcast issue. turn off STP on the setup page as noted.
     
  7. Cyberian75

    Cyberian75 Network Guru Member

    I have no major issues after the 11/11/05 build.
     
  8. 4char

    4char Network Guru Member

    I tried that too.

    Well, I was connecting the route to my another LAN network (with different sibnet). It works fine to get the IP with 11/11 build. but not since 11/14. Maybe there's something to do with the new kernel and GS?

    It works with default setting with 11/11 build. But it does not work with the builds (I only flashed gs std version) since 11/14connecting to the same LAN network.
     
  9. lore

    lore Network Guru Member

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice