1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Newbie question on WRT54GS 1.1 and World of WarCraft

Discussion in 'Cisco/Linksys Wireless Routers' started by Strego, Apr 22, 2005.

  1. Strego

    Strego Guest

    Hey there all. I've been having a problem with World of Warcraft (and only WoW, any other internet application seems fine)and my WRT54GS v1.1 with BCM5325EKQM Chip , since I bought the router. I upgraded the Linksys firmware to 3.37.6 no difference. All the apprpriate forwarding, triggering, played with firewalls,port 113 Ident. Oh heck you name it. Even talked to to Linksys Tech Support in India (yes India) no help there. Although he did authorize an RMA, I want to hold that as a last resort. Flashed Hyper-Wrt 2.1b1, went through every thing again. Still no difference. So.....I'm thinking of reflashing, and I'd appreciate if someone could kind of walk me through. Should I reflash the Linksys firmware 1st then Hyper-Wrt? Should I reset the router after each? Any help would be greatly appreciated. I really only have the router for my son's X-Box (which works fine through the router BTW). As things stand now when he or I want to play World of WarCraft we unhook the router, not an acceptable solution. I'm afraid that if I keep playing around with the router I'll brick it. Like I said *any* help would be appreciated. Thanks in advance.
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

  3. Antyrael

    Antyrael Guest

    Re: possible fix

    I can confirm that it works, since I updated my WRT54GS with this firmware, I no longer had that ghosttown effect.

Share This Page