1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not Sure Where To Post This (Not Detecting Wireless Signal)

Discussion in 'Networking Issues' started by Macster33, May 17, 2005.

  1. Macster33

    Macster33 Network Guru Member

    Hey

    First off, I just want to say that I am new to the forums, but I have been to this site often reading things and getting help from people that have already posted. So thanks for the help so far.

    Now to my probelm.

    I have a Compaq Presario 3000 and it has a Broadcom 54g in it. For some reason, its not detecting my wireless network. I have a WRT54G router and my xbox can find the signal but for some reason the broadcom doesnt see it. Can anyone help me?

    Thanks
     
  2. jagboy

    jagboy Network Guru Member

    is the ssid broadcast off
     
  3. Macster33

    Macster33 Network Guru Member

    the ssid broadcast in on. Thats why I dont understand why its not detecting it.
     
  4. jagboy

    jagboy Network Guru Member

    could it be a 2.4ghz phone
     
  5. Macster33

    Macster33 Network Guru Member

    well, if it happened to be a phone, wouldnt the xbox not be able to detect the wireless signal as well? The xbox is in another room and the computer is currently wired to one of the ports, but I would like to be able to dissconnect the port and use this computer in another room if need to be. This broadcom 54g used to detect it about months ago, but then for no apperant reason it stopped.
     

Share This Page